Och sa var det helg igen

som vandlingt när jag skriver :P

Denna helg=barnledig helg.
NEJ!
Denna helg="typ barnledig" helg.
Eftersom babyn alltid kommer bo här:)
(Han är för överigt supersöt!)

En dalig och en bra nyhet
Den daliga...:
jag far inget pasklov:(
Den bra!!!:
Jag aker till ROM i pask! :)
¨
Utom det sa var jag Emma pa Gopark igar! (ett disko i Münster).
Stackars Emma körde sa hon kunde inte dricka...
men det var kul ända! :)
Dansade massa och studerade folks outfit :P
ihh och vi kunde prata högt om det utan att dom fatta xD
Det maste vi snart göra om igen!!!!
kul att fa känna sig som 21 ar ibland och inte alltid som 30+ eller 5-.
kom hem typ tre pa natten och väcktes nan gang pa morronen av en skällande hund.
och eftersom min mobil var död(igen) sa hade jag inte en aning om vad klockan var.
Det hela slutade med att jag gick upp(ner) och tog med hunden ut.
(det visade sig att klockan var kvart över 8)
Det blev en skapligt lang promenad pa typ 40 minuter :)
Och det när jag kom tillbaka var de andra vakna! Mycket trevligare än att vara vaken själv :)

Nu är det tydligen mat!!
ha det bra!!
Tjaaoooo!!!!!!!!


Helg igen!

Jag förstar det inte!! nästan varje gang jag skriver här är det helg!! Varför det? jag sitter typ framför datorn varje dag!!! Men jag glömmer alltid bort att skriva!!

I Onsdags kapades varan längtan och väntan antligen.Babyn är äntligen född!! Sent onsdagkväll. jag min idiot hade inget batteri i mobilen sa den lag i köket och laddade, när den nyblivna fadern exakt 7 minuter efter barnets födsel skulle ringa och berätta det för mig! halla!! Hur smart far man vara?
Hur som helst fick jag reda pa det vid 2 pa natten (pga att jag drömde en mardörm och vaknade öch upptäckte att nagon gick omkring i rummet brevid)(föräldrarnas sovrum)(han hade precis kommit hem) :) Sa Tack dumma mardröm för att du lyckades vara sa läskig att jag vaknade :)

Sa torsdagen började med skola, hem, käka och in till sjukhuset för att hälsa pa den nya familjemedlemmen (ja inte min familje medläm men i alla fall)

Fredagen passerade typ obemärkt och idag Lördag gjorde vi ett nytt besäk pa sjukhuset :) Efter det blev det en runda pa tivolit som fortfarande höll pa och denna gangen akte jag karusell!! Minns inte när jag gjorde det sist.. när jag va 12? kanske?
hehe bergochdalbana och spöktunnel!! + att vi var inne i ett piratskepp pa äventyrsvandring, Det va dunderroligt!!! man skulle ga in i olika rum, i första rummet vippade golvet (det skulle kännas som om man var mitt ute pa havet en stormig natt) i andra rummet skakade hela rummet (det skulle kännas som om man blev träffade av kanonkulor fran ett fiendeskepp) tredje rummet var skattkammarrummet, efter ena langsidan lag skatten, vi stod längst andra langsidan pa en brygga och i mitten pa golvet var det vatten. plötsligt vippade bryggan och krokodiler kom upp ur vattnet! störtkul! (okej, jag bevarar mitt barnasinne väl, det är inte bara för att som jag gatt BF :))  

Fa se vad morgondagen bjuder pa... söndagar är alltid trakiga... :(
Nu ska jag snart ga och sova! Ha det bra därute!!
Godnatt!!



Helgen är redan över...

Söndagar är psykiskt trakiga... Da vet man att helgen snart är slut :(

Denna helg var en barnledig helg. Förhoppnings vis den allra allra SISTA barnlösa helgen jag kommer attt uppleva under min tid som Au-paiir. :) Och jag gillar det :)
Lördagen passerade med massa planer, Shopping, bio, tivoli, filmkväll, umgas, mera bio, bara hälsa pa varandra... jaja efter mycket om och men bestämde jag och Emma för tivoli i Münster.
 Men 10 minuter innan vi skulle aka blev det värsta snöstormen och vem vill ga pa tivoli i minusgrader OCH snöstorm? Inte vi i alla fall! Sa vi bestämde oss för att kolla pa film i varat vardagsrum eftersom ingen mer än jag va hemma. Jag tjuvstartade lite och kollade en timme själv innan Emma tillslut dök upp, och inte bara det va bra! Hon hade tagit med Zanella glass!!!!! mums!! toppen bra ide i denna snöstorm! (jaja det varken stormade eller snöade längre när hon kom). Sa vi mumsade glass till kvällsmat och hade en mysigkväll i tvsoffan :)
Oturligt nog kom familjens (blivande) far hem senare och berättade att det inte alls hade varit snöstorm i Münster... :S jaja sa kan det ga...

Men för att inte missa det roliga i Münster sa akte vi dit idag istället! :) Solen sken det va massa människor och iskallt men det va kul! Shoppade solglasögon!!!!! Sa nu är vi utrustade! Armband blev det med och en sjal för min del :)
Nu ska jag ner och kolla om det gar nan bra film pa tv:n! annars blir det en DVD!!
Ha dett sa bra!!!!
tjaooooooooo!!!!!!!!!!


MARS MARS MARS

Det är redan Mars mina vänner! Jag har sagt(skrivit) det förut och jag gör det igen! TIDEN GAR FORT!

Tar mig lite fritid sahär klockan 20 över atta för att skriva lite här :P
okej... jag började min fritid före atta... och slutar den nog efter nio...

Vet inte varför men Deutschland känns plötsligt sa trött... Alla gäspar, är sega, slöa och häninga... tillochmed de vuxna folket i tyskakursen... hehe och där är ju alla vuxna :P Egentligen är det konstigt... det är var här! snart sommar! + grader och sol hela veckan, är det detta som kallas "varkänslor"? Isafall vill jag inte ha nagra..(tyvärr är jag redan det)

Och sa lite vad jag gjort!
Jag har börjat bli duktig och cyklar till skolan nu :) eller ja... inte till skolan direkt men till bahnhof :) det är i alla fall 2x en halvtimmes cykling varje dag :) + att jag tagit en langpromenad med hunden senare pa eftermiddagen ;)

Igar
Anmälde jag mig till en resa till Rom som är i pask för Au-pairer! :)  Eller ja.. jag och jag... jag gjorde det inte men det var JAG som blev anmäld :)

Idag
Har jag brutit mot ännu en av mina manga principer! jag har tagit blodtrycket!!!
Halla!!! Hjälp!! jag börjar bli galen av att bo här!!! Först bor jag hos en sjuksyster och idag blodtrycket..."bara för skojs skull" eller jaa.. det va inte riktigt sa det gick till... men enda!!

nu ska jag ängna mig at nagot annat :) men ha det sa bra!! Tjaooooo!!!!!!

Ps, de tyska orden va Malin Engström som tyckte jag skulle lägga in...

RSS 2.0